Gyermekfelügyelet a rendkívüli szünet idején

Készült: 2021. március 07. vasárnap

Tisztelt Szülők!

2021. március 6-án a Kormány módosította az óvodai ügyeletre vonatkozó szabályozást. A rendelet szövege ide kattintva olvasható. Ennek értelmében lehetőség van megszervezni az óvodai ügyeletet, azon gyermekek ellátására, akinek a szülei nem tudják az otthoni felügyeletet biztosítani. 10 fős gyermekcsoportok megszervezésével biztosítjuk az érintkezések minimalizálását.

Továbbra sem tudunk fogadni, lázas, influenzás tünetekkel gyermekeket, csak orvosi igazolás bemutatását követően jöhetnek óvodába. Szentlőrincen az ügyelet Arany János utcai épületben lesz.

Kérem jelezzék, amennyiben az ügyelet igénybe kívánják venni az alábbi email címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., valamint az óvodai csoport zárt Facebook csoportban az óvodapedagógusnak.

Az igénylőlap kitölthető formában ide kattintva tölthető le. Ha nyomtatni szeretné, ide kattintson!

További kérésem, hogy reggel 8 óráig érkezzenek a gyermekekkel az óvodába, mivel Közoktatási Informatikai Rendszerbe mindennap, jelentési kötelezettsége van az intézménynek, az ügyeleti ellátást igénybe vett gyermek létszámról.

Vigyázzunk egymásra!

Molnár Judit, intézményvezető