Tájékoztatás az ideiglenes változásokról

Készült: 2019. augusztus 14. szerda

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a Szentlőrinci Kistérségi Óvoda és Bölcsőde a Liszt Ferenc utca 2. számú épületéből 2019. június 15-ei határidővel ideiglenesen elköltözött. Az óvodás csoportok a Kodolányi utca 13. számú épületben nyernek elhelyezést, a bölcsődés csoport pedig az Arany János utca 22. számú épület rendezvénytermében.

A tájékoztatásommal szeretném megerősíteni azt az információt, hogy az előzetes terveknek megfelelően 2019. szeptember 2-ánhétfőn a Kodolányi utca 13. számú alatti épületben várjuk az óvodás gyermekeket. A könnyebb eligazodás érdekében majd jól látható helyen kifüggesztésre kerül az óvoda bejárata és szeptember 2-án a bejáratnál egy óvodai alkalmazott fogadja a szülőket, további tájékoztatást adva a csoportok elhelyezéséről.

További információkért óvodánk megváltozott telefonos elérhetőségén is kereshetnek minket a 73/371-159-es telefonszámon. Email címünk változatlan: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Molnár Judit, intézményvezető